Otthoni hálózat

Ön is találkozott már az alábbi problémákkal?

Az internetszolgáltató routere, home gateway-e a lakás legrosszabb helyére lett lerakva és nem lehetséges kábelen csatlakozni hozzá?

A műszaki áruházban azt mondták, hogy ezzel a repeaterrel, range extenderrel megoldódik minden gondja, de nem érzi a különbséget?

Minden eszköze wifin keresztül éri el az internetet, mert úgy gondolták, hogy jó lesz, de közben amint hazaérnek a szomszédok, használhatatlan a szolgáltatás amiért fizet?

A kábeles végpontjai szabadon „lógnak” a TV mögött, miközben wifin csatlakozik a TV a hálózatra és egy filmet nem tud végignézni akadozás nélkül?

Felmérem az Ön elképzeléseit és javaslatot teszek a vezetékes hálózat kiépítésére, átépítésére, bővítésére.

A lehetőségekhez mérten megpróbálunk egy olyan helyet keresni a lakásban, ahonnan repeater nélkül is megfelelő lefedettség érhető el. Amennyiben ez nem lehetséges, alternatív megoldást javaslok a repeater kiváltására, hasznosítására.

Egy modernebb routerrel, ami a legfejlettebb technológiákat alkalmazza, jelentős minőségi javulás érhető el, annak ellenére, hogy a jelenlegi eszközeivel használhatatlan a hálózata.

„Amit lehet kábelen kell használni” elvemen elindulva az összes használaton kívüli, de hasznosítható kábeles végpontot be kell üzemelni és a lehetséges eszközöket ezekre csatlakoztatni.

A megoldás