Referenciák

Plugs
Esettanulmányok

Konyhai pultvilágítás mennyezetbe süllyesztve

Családi ház pince villanyszerelés

LED panelek szerelése

Világító házszámtábla

Társasház udvari világítás LED-re cserélése

5 emeletes társasház folyosóin található mélysugárzók cseréje LED panelre, valamint vészvilágítás kiváltása

Igény:

A megrendelő kérésére felmérésre került az ingatlan, ahol a korábban kiépített stukturált hálózatot felhasználva kellett vezeték nélküli hálózatot kiépíteni, kb 10-15 eszköz részére.

Megoldás:

Az ingatlan pince részében futottak össze a végpontok kábelei, ide került egy központi szekrény, amiből PoE tápláláson keresztül üzemelnek az elhelyezett AccessPointok. A kiépített rendszer lehetővé teszi, hogy megszakadás nélkül tudjanak a felhasználók mozogni a teljes területen, úgy, hogy számukra észrevétlenül váltanak a hozzáférési pontok között.

Igény:

A cég kérésére felmérésre került az általuk bérelt irodahelyiség, ahol egy korábbi bérlő által kiépített strukturált hálózat a rendelkezésre állt, bár ismeretlen állapotban. Az irodai dolgozók laptopokon dolgoznak Wi-Fi-n keresztül a zsúfolt éterben, változó minőségben, gyakran akadozó hálózaton.

Megoldás:

A kiépített végpontok központi rendezése után a végpontok ellenőrzése, valamint beüzemelése megtörtént. A dolgozók laptopjai kábeles kapcsolaton keresztül érik el a világhálót és azon keresztül a vállalatirányítási rendszerüket is, akadozás nélkül.

Igény:

A cég kérésére felmérésre került az általuk újonnan bérelt irodahelyiség, ahol nem volt kiépített használható strukturált hálózat, csak az elektromos hálózat kábelcsatornájába begyűrt, patch kábelekből álló, egymásra felfűzött hálózat nyomai látszottak. A korábbi iroda melletti raktár (~9 m2)Wi-Fi lefedettségének kivitelezése.

Megoldás:

Az előzetes berendezési tervek alapján a hálózat nyomvonalának felmérése, kiépítendő hálózat tervezése után a végpontok kiépítése, végpontok ellenőrzése, valamint azok beüzemelése sikeresen megtörtént. A dolgozók laptopjai kábeles kapcsolaton keresztül érik el a világhálót és azon keresztül a vállalatirányítási rendszerüket is, akadozás nélkül az új irodában is. A raktár Wi-Fi lefedettségének megoldása érdekében egy PoE képes AccessPoint került beüzemelésre, melynek megtáplálása a központi routertől történik, így egy esetleges véletlen áramtalanítás okozta szinkronizálási hiba is ki lett küszöbölve.

Igény:

Családi ház szuterénjében üzemelő webshop iroda részére internet elérés miatt strukturált hálózat kiépítése a már meglévő hálózat bővítésével. 

Iroda helyiségben állítható fényerősségű / színhőmérséklető LED szalag beépítése.

Megoldás:

A hálózat nyomvonalának felmérése után a jelenlegi központi switchből kábelezés kiépítése az irodába.

LED szalag Alu profilra történő rögzítése, valamint függesztett rögzítése, üzembe helyezése.

Igény:

A települési önkormányzat kérésére, felmérésre került az általuk felújított épület, ahol csak strukturált hálózathoz kapcsolódó kábelezés került kiépítésre. Ennek felhasználásával kellet kialakítani az épület teljes Wi-Fi lefedettségét, valamint a hálózati végpontok kifejtését is meg kellett oldani.

Megoldás:

Felszerelésre került egy központi rack szekrény, melyben helyet kapott egy nagy teljesítményű ipari router, egy menedzselhető switch, valamint a Wi-Fi hálózat lelke, a kontroller. Az előzetes berendezési tervek alapján a hálózat végpontjainak kifejtése, végpontok ellenőrzése, valamint azok beüzemelése sikeresen megtörtént. Az épületében 5 különálló rendelő üzemel, így 7 alhálózat került kialakításra, melyek magukban foglalják az 5 rendelőt, a publikus Wi-Fi hálózatot, illetve a hálózati eszközök management hálózatát. 3 db AccessPointtal került lefedésre az épület, központi kontrollerrel, így minden alhálózat az egész épület területén elérhető vezeték nélküli hálózaton keresztül is, akadozás mentes roaminggal.

Igény:

A települési önkormányzat kérésére, felmérésre került az általuk felújított épület, ahol csak strukturált hálózathoz kapcsolódó kábelezés került kiépítésre. Ennek felhasználásával kellet kialakítani az épület teljes Wi-Fi lefedettségét, valamint a hálózati végpontok kifejtését is meg kellett oldani.

Megoldás:

Felszerelésre került egy központi rack szekrény, melyben helyet kapott egy nagy teljesítményű ipari router, egy menedzselhető switch, valamint a Wi-Fi hálózat lelke, a kontroller. Az előzetes berendezési tervek alapján a hálózat végpontjainak kifejtése, végpontok ellenőrzése, valamint azok beüzemelése sikeresen megtörtént.